H U N C H

Een middag vol kostbare inspiratie

E V E N T S

HUNCH (info below)
– ‘Schrijflust‘ korte cursus schrijven (info klik hier)

#H U N C H

Wanneer: 15 september 2018

Hoe laat: 12.30u-16.30u (aanvang 13u, duur: 2 uur)

Locatie: Het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Prijs: € 12,10,- (tickets ‘early birds’: 9,08)

 

Voor wie? Ondernemers met ideeën, (echte) verhalenliefhebbers, netwerkers, cultuurminnaars, mensen op zoek naar waarde.

In samenwerking met:

            

 

Get inspired, get your hunch!

     Hunch (Eng. [vertaling] een ingeving, een voorgevoel

Kun je van een ingeving (“having a hunch”) iets tastbaars maken?

  Een select groepje grondleggers, creatives en makers vertellen over hun eigen afgelegde proces en geven inzicht in hun werkwijze, maar vooral wat hen drijft. Verwacht inzichtgevende verhalen en muziek, over het opzetten van zichtbaarheid, het realiseren van een literair werk en nog veel meer. Zonder opsmuk, de boeiende verhalen van mensen die hun passie volgen.

 

Wie staan op het podium met sprankelende talks?

 

                                                   

                       

Het leven gaat beginnen, dat is mijn #HUNCH. Op een moment, ruim 10 jaar geleden, wist ik het allemaal even niet meer. Ik moest doen waar ik goed in was en me niet meer laten leiden door wat anderen van me verwachtten. Een ontdekkingstocht van mijn energie en passie volgde. Ik heb mijn eigen regie kunnen pakken. Daarnaast staat verbinden ook centraal in mijn HUNCH. Verbinden creëert energie. Waar energie gecreëerd wordt ontstaan er mooie dingen. Dat mag ik op 15 september aan je tonen!

[www.beetopofmind.nl]

 

 

                             

1 zin die aan de wieg staat van een ongelooflijk avontuur. Het tastbare resultaat? Een Engelstalige roman die tot stand komt onder bijzondere omstandigheden. Welke? Dat vertel ik je graag op #hunch. Mensen, interactie: dat zijn ingevingen die me verder helpen – hoever gaat die menselijkheid & communicatie? Misschien heb ik nog een verrassing tijdens mijn lancering van ‘The Astonishments of Stork Mayfield’ die verder gaat op de bizarre verhalen van mensen.

[www.ferdykarto.nl]

 

                         

Het begint bij intuïtie voor Lucia, daarna pas komt het plannen. Ze onderneemt de grootste moeite om verbonden te blijven met datgene wat ze het liefste doet. Voor Hunch wilt Lucia graag laten zien hoe uitdagingen en vermeende obstakels kunnen worden omgezet in mogelijkheden. En hoe gaan we om met de ‘ik moet’ en ‘ik zou’ in de ondernemerscultuur? Lucia legt het haarfijn uit tijdens #hunch.

Let op: deze talk is in het Engels

[www.bolenachocolates.com]

 

                     

De presentatie van Hunch ligt in de vakkundige handen van Tiurlan Tobing, die zelf ook over creativiteit kan meepraten. Wat haar ‘hunch’ is? Zij volgt haar ‘intuïtie’ en het gevoel dat een idee haar geeft. “Ik ga volledig overstag als ik een project of persoon geloof.” Het enige dat overblijft is de vraag: geloof je ook op die manier in je eigen kunnen. Tiurlan heeft dé motivatie te pakken om haar doelen te verwezenlijken. Zien hoe ze die spark overbrengt? We zien je bij #hunch!

[http://www.tobing.agency/]

 

 

                        

Wat als je je passie direct kan omzetten in iets dat raakt? Zoiets doet Floor. Deze vakkundige muzikante laat menigeen de speelsheid ervaren van Braziliaanse en eigentijdse muziek. Deze frontvrouw van onder andere Banda Fulô neemt je moeiteloos mee in een wereld vol inspiratie en melodie. “Hoe mooi is het niet om passie te delen met anderen,” aldus Floor. Benieuwd naar de composities en arrangementen van haar hand? Dan zien we je op 15 september!

[klik hier voor video]

*  *  *  *

#HUNCH:

Een middag om verbinding te leggen, maar bovenal om te inspireren en zo wellicht tot nieuwe perspectieven te komen.

Omgeving en social media doen het vaak voorkomen alsof succes makkelijk te behalen is. Klopt deze aanname? Is er ook plek voor tegenslag en kwetsbaarheid? Hunch gaat over no-fancy-nonsense; juist over wat het kost om te bereiken wat je voor ogen hebt (of hoe dit toch anders kan uitpakken).

Hunch zorgt voor:

# een veelzijdig programma

# meegenomen worden door verhalen over passie

# inzicht in wat toewijding kan betekenen

# mogelijkheid tot ontmoeting (met andere creatievelingen)

# een gevarieerd aanbod van disciplines

# inspiratie om aan de slag te gaan met eigen ideeën

Tot de zaterdag 15e!